Geholpen hondjes in 2017

In 2017 werd ons werk uitgebreider en hielpen wij naast onze eigen stichting ook andere hondenrescues uit. Zo deelden we advertenties, verzorgde wij huisbezoeken of regelden wij transport voor de honden. Uiteraard ging onze eigen werk gewoon door en hebben wij meerdere Cavaliers in opvang gehad.

Donna / Sita

Het was geen gemakkelijke keuze van de baasjes om de meisjes te herplaatsen. Maar net uit liefde voor hen hebben jullie deze keuze gemaakt. Het zijn twee senioren dametjes die nu een definitieve plekje hebben gevonden.

Maya

De doodzieke Maya. Ze is 12 jaar oud en mankeert van alles. Nooit gedacht dat er lieve mensen bestaan die zich om zo een Cavaliertje willen ontfermen. Het lieve meisje werd meteen in het hart van haar nieuwe baasjes gesloten. 

Dorus

Dorus woonde in een mooi landelijk huis totdat de baasjes verhuisden naar een appartement. Dorus vond de lift maar eng en kon op de nieuwe plek niet wennen. Daarom is er gezocht naar een  huisje waar Dorus zich wel gelukkig voelt.

Lizzy

Lizzy is geboren in de broodfok en daar ook gebruikt voor broodfok. Het water waarvan ze moest drinken was groen van de algen. Lizzy had een fikse oorontsteking, slecht gebit en patella aan beide knietjes. achter. Lizzy hebben wij uiteindelijk zelf gehouden.

Mickey

Mickey mag vanaf nu zijn vreselijk leventje in de broodfok achter zich laten en gaat nu een heerlijk hondenleven tegemoet. Nooit hoeft hij meer te dekken en kan hij genieten van knuffels, lange wandelingen en lekker eten.

Balu

Ook Balu is een ex-broodfok dekreutje. Balu is zo lief en ontzettend knuffelig. Hij verstaat zich met alles, met mens en andere dieren. Na een tijd in de opvang gezeten te hebben, slijt Balu nu zijn dagen bij onze oosterburen in Duitsland.

Levi

Dit mooie black and tannetje heeft een stamboom. Levi moest weg omdat het baasje net bevallen was van een tweeling en er helemaal alleen voor kwam te staan. Om Levi toch dat te gunnen wat zij verdiende, is zij herplaatst.

Lisa

Lisa moest vanwege persoonlijke omstandigheden weg uit het vorige gezin. Met pijn in het hart heeft de man afscheid genomen van zijn meisje. Hij heeft nog wat extra spulletjes gekocht voor haar, zoals snoep, speeltjes en riem.

Jessie / Jodi

Twee ex-broodfokhondjes uit Hongarije. Een Nederlands gezin had hun oog op deze meisjes laten vallen. Onze stichting heeft niet alleen bemiddeld bij de adoptie, maar ook geholpen bij het transport. Ze leven nu in Nederland.

Tiby

Tibby is gered uit de broodfok door onze Duitse vrienden. Er werd voor Tibby een nieuw gezin gezocht en daarin hebben wij een rol kunnen spelen. Ook hebben wij het huisbezoek geregeld en al snel mocht Tibby naar haar nieuw gezin in België.

Cas

Voor Cas wisten wij een ideale nieuw baasje. Wij hebben dan ook geen advertentie hoeven te plaatsen want de vrouw die wij op het oog hadden, was blij verrast toen wij haar benaderde en zij zei direct JA om Cas te nemen.

Charly

Het baasje deed Charly weg  omdat zij teveel werk had aan haar gehandicapte dochter. Charly was zwaar verwaarloost zo bleek achteraf en om die reden heeft de dierenarts zijn oogje moeten verwijderen. Charly heeft 14 gelukkige maanden gekent.

Luna / Frauke

Het waren de honden van de moeder en toen de moeder in een verpleegtehuis terecht kwam, wou haar man er niet voor zorgen. Wij hebben ze in opvang gehad en het waren schatten van honden. Hun mandje staat nu in het mooie Duitsland.

Lucky

Lucky had even geen geluk meer. Zijn baasje was overleden en hij dreigde in het asiel terecht te komen. Gelukkig werd daar een stokje voor gestoken. Door de spanning liet Lucky zijn plasje wel eens in huis lopen, dat is nu gelukkig over.

Boy

Boy komt orgineel uit Frankrijk. Het is een afgekeurde stamboom hondje die terug is gekomen bij de fokker. Deze wou hem niet houden omdat hij er niet mee kon fokken. Uiteindelijk is deze knappe jongen in Nederland geadopteerd.

Stefi

Wegens verhuizing moest Stefi snel weg. De dierenartsassitente deed een oproep en uiteraard hielpen wij mee in het zoeken naar een nieuw huisje. Deze Stefi loopt  net als de bekende Stefi graag op het gras en rent ook achter balletjes aan.

Stewi

Soms staan de baasjes voor een lastige keus. Dit was ook het geval met Stewi. Gelukkig won het verstand het van het hart en werd er voor Stewi een nieuw gezinnetje gezocht. Dankzij facebook kan het oude baasje Stewi nog volgen.

Floor

Floortje zat bij een oude dame waar Floortje totaal haar energie niet kwijt kon. We hebben veel gesprekken gevoerd en geduldig gewacht, maar uiteindelijk mochten wij haar gaan halen. Floortje wandelt nu met haar nieuwe mama elke dag 10km.

Bink

Bink zat in een vakantie opvang maar zijn baasjes kwamen hem niet meer halen. Hierop werden wij ingeschakeld en hebben wij deze stoere zachtaardige hond in opvang genomen. Inmiddels rent Bink met nog een Cavje rond op de boerderij.

Emma

Het bazinnetje van Emma lag in de scheiding en kon door persoonlijke omstandigheden niet meer goed genoeg voor Emma zorgen. Met veel pijn in haar hart heeft zij voor Emma samen met ons een nieuw huisje gezocht en gevonden.

Schuiven naar boven