Cavalier in Nood

Cavalier Opvang, Rescue, Adoptie en Herplaatsing

CHAAM Cavalier meeting

Wanneer: 25 mei 2024
Waar: RCN De Flaasbloem

Een prachtige dag met veel (wandel) plezier gegarandeerd met heel veel baasjes en veel cavaliertjes om te knuffelen. Verrassende leuke activiteiten, veel heerlijke taarten, en lekkere hapjes onder het genot met bakjes koffie, thee of frisdrank.

En ook de mogelijkheid tot aanschuiven bij de barbecue (optioneel). En om het nog leuker te maken een verblijf van een paar dagen in een huisje op het mooie park (optioneel).

Chaam, een dag waar velen van ons prachtige herinneringen aan hebben. Elke keer weer kijken we uit naar deze meeting en elke keer worden verwachtingen overtroffen.

Alle lof voor Yvonne en het dreamteam, die alles tot in de puntjes verzorgen. We horen veel complimenten over de Chaam Cavalier Meeting en terecht want dank zij hen verliep de dag vlekkeloos, Chapeau.

Maar liefst 200 mensen met meer dan 250 cavaliertjes in alle harmonie en veel gezelligheid komen op deze dag. De dag wordt gestart met koffie, thee of fris en fenomenale heerlijke taarten, die op zich al een prachtig schouwspel zijn. Oogverblindend om de taarten te zien met de mooie versiersels en de foto’s van de lieve cavaliertjes.

En dan is eindelijk de grote wens van onze huis fotograaf Willem en velen anderen afgelopen keer uitgekomen: een grote groep verzamelen om op de foto te krijgen, is al een heel spektakel. Maar het is aardig gelukt. Naast Willem stonden er die zaterdag nog veel meer mensen allemaal mooie kiekjes te schieten.

Het is een prachtig gezicht om de lange rij kwebbelende baasjes, die aan de wandel gaan met veel kwispelend staartjes. Het zonnetje heeft nog nooit in de steek gelaten en zorgt voor de aangename warmte. Het is vooral genieten van de prachtige omgeving en van elkaar. Ook de mensen die niet mee konden wandelen, hebben zich prima vermaakt. Chaam RCN Flaasbloem is een droomlocatie om een Cavalier meeting te houden. De honden mogen overal mee naar binnen, ook in het restaurant. Mensen die van ver komen, kunnen overnachten in één van de vele huisjes, Chalet of eigen tent of mobile home/Camper. Velen hebben dan ook een huisje met elkaar gedeeld, wat weer zorgde voor nieuwe vriendschappen.

Vorige slide
Volgende slide
.
Vorige slide
Volgende slide

Na de wandeling is het tijd voor een verkoelende drankjes en snacks. De showmasters zorgen voor de leuke babbel op het podium en ook tijdens de loterij. Daarnaast werden een aantal opvanghondjes voorgesteld en vertelt welke medische zorg de lieverds al allemaal gekregen hebben dankzij al het geld wat gedoneerd word. 

We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue (optioneel). De barbecue was natuurlijk met zulke warme temperaturen echt een feestje. Er werd nog lang nagetafeld en gezellig nagepraat. Een hele mooie afsluiter van echt een geweldige wondermooie dag. Dank aan alle sponsoren voor de leuke goodiebags die alle aanwezigen mee naar huis kregen.

Schuiven naar boven